Achter de schermen: Sjoerd loopt stage op de marketingafdeling én werkt in de windtunnel

Achter de schermen: Sjoerd loopt stage op de marketingafdeling én werkt in de windtunnel

Achter de schermen | 08 May 2018 | Doris de Klerk

Overdag is hij een doodnormale marketingstagiaire, maar ’s avonds is hij een stoere windtunnel medewerker… We interviewden onze collega Sjoerd over zijn werkzaamheden!

Sjoerd, kun je wat over jezelf vertellen?

‘Ik ben Sjoerd, 22 jaar en ik studeer SPECO in Tilburg. Ik zit nu in mijn derde jaar en ik loop stage op de marketingafdeling van SIS Leisure Group. Na mijn sollicitatiegesprek ging ik kijken bij de windtunnel. Dat vond ik zo vet dat ik gelijk gesolliciteerd heb als windtunnel medewerker. Een week later mocht ik op sollicitatiegesprek komen en zo had ik een nieuwe stageplek én een nieuwe bijbaan.’

Wat doe je allemaal als stagiaire op de marketingafdeling?

‘Als stagiaire heb ik heel veel verschillende taken. Indoor Skydive Roosendaal, IceKart Rucphen, Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen vallen allemaal onder de SIS Leisure Group, dus het werk is heel afwisselend. ’s Ochtends begin ik met het beantwoorden van mails, bijvoorbeeld als iemand vraagt of wij ze willen sponsoren. Ook zet ik de foto’s op Facebook van de gasten die de vorige dag bij ons in de tunnel gevlogen hebben. Die gasten stuur ik ook bedankmails, zodat ze hopelijk snel weer terug komen. Verder ben ik bezig met een joint promotions plan, waarbij we bedrijven gaan benaderen waar we mee samen kunnen werken. Daarnaast heb ik een winactie bedacht voor IceKart Rucphen, waarbij we mensen laten raden naar de finaleplaats van Max Verstappen. Samen met mijn collega nodig ik BN’ers uit om te komen indoor skydiven. Laatst was Carlos van Expeditie Robinson er bijvoorbeeld, dat was heel erg leuk!’

Wat doe je allemaal tijdens je bijbaan als windtunnel medewerker?

‘Ik ben vooral bezig met de snelheid van de wind bedienen. Met mijn linkerhand bedien ik de snelheid , met mijn voet maak ik foto’s en met mijn rechterhand maak ik video’s van onze gasten in de tunnel. Dat is heel leuk, want iedereen is enthousiast als ze aan het vliegen zijn. Ik krijg er heel veel energie van als je mensen zo blij ziet. Je moet wel heel gefocust en alert blijven, maar omdat het zo leuk is, gaat dat wel makkelijk. Het liefst zou ik instructeur willen worden, omdat je dan ook interactie hebt met de groep.’

Wat vind je het leukst om te doen: stage lopen op de marketingafdeling of werken als windtunnel medewerker?

‘Ik zou dan voor mijn werk bij de windtunnel kiezen, maar wel als instructeur. Daar krijg ik heel veel energie van! Ik vind mijn stageplek ook heel erg leuk.’

Waarom moeten mensen solliciteren als medewerker windtunnel?

‘Het is een super bijzondere baan. Hoeveel mensen in Nederland kunnen nou zeggen dat ze windtunnel medewerker of indoor skydive instructeur zijn? Je krijgt er heel veel energie van en het heeft heel veel voordelen. Je bouwt vliegminuten op en je wordt opgeleid door de beste indoor skydive instructeurs die internationaal gecertificeerd zijn.’

Lijkt werken als windtunnel medewerker jou ook wel wat? Je kunt solliciteren als medewerker windtunnel én als stagiaire op de marketingafdeling!  Bekijk dan snel de vacatures!

Werken bij Indoor Skydive Roosendaal?

Bekijk de vacatures!

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.